De nacht is nog steeds van ons - clubnachten in april en mei

De nacht is nog steeds van ons - clubnachten in april en mei

Zaterdag 2 april: Club EKKO w/ Luke Cohlen b2b Tala Drum Corps

Éíndelijk mag het: we openen de poorten van Club EKKO. Noem het een omtovering van ons pand naar een in nevel gehulde, neon-verlichte danstempel met een haarfijn clubgeluid. Overgenomen door vooraanstaande labels, toekomstgerichte collectieven, lokaal talent en internationale verrassingen, is Club EKKO dé plek om in intieme sfeer de nacht door te brengen.

>> Info & tickets <<

Zaterdag 9 april: Weerd w/ Sekan & Charmaine

Hier brengen we mensen samen met warmbloedige clubgeluiden, allemaal afkomstig van de beste selectors. Verwacht uitdagende, lange sets vol experiment en zinderende boogie, funk, disco, house en soulvolle grooves.

>> Info & tickets <<

Zondag 16 april: KION Worldwide

Kion Worldwide is beïnvloed door nieuwe hypes, vibes en genres. Future beats, hiphop, R&B, soul, funk, UKG en baile funk: het komt allemaal voorbij tijdens een nacht die ook inspiratie uit Japanse cultuur haalt.

>> Info & tickets <<

Zaterdag 23 april: Het Complot

Het Complot gaat door met een intieme editie, voor het eerst in EKKO. Verwacht 909s, industrieel gebeuk, breaks en rave en vergeet niet op te warmen, want complot-residents Der Keller, Amsterdams powerhouse Loradeniz en aanstormend local Naim Abu staan klaar om de tent te slopen. 23 april in EKKO!

>> Info & tickets <<

Dinsdag 26 april: Club EKKO: John Talabot + Rochelle Dietz

Een koningsnacht met een drie uur lange set van John Talabot. De Spaanse dj maakte met menig Boiler Room vol subtiele grooves en dansbare house met inspiratie uit de natuur al furore, maar het grote publiek kent hem misschien van zijn mainstage-shows op Dekmantel Festival. Verwacht deze avond diepe houseklanken, organische texturen en kleurrijke uitbundigheid.

>> Info & tickets <<

Zaterdag 30 april: La Cassette 

La Cassette is terug, en hoe! Je favoriete hiphop-get down van The Big U is er op 12 maart weer om EKKO af te breken. Zoals altijd brengt La Cassette de next best rappers op het podium, gemixed met de beste hiphop-dj's van Nederland, met vlagen funk en future sounds. Kom met je squad, breng je gang. We see you at La Cassette!

>> Info & tickets <<

Vrijdag 6 mei: Yallah! Yallah!

Op zoek naar een nieuwe nacht voor in de Lima-tent op Lowlands ontstaat Yallah! Yallah!, een avond waarop Arabische popmuziek in al zijn glorie wordt gevierd. Wat twee jaar geleden begon als een zeer geslaagd experiment, werd een landelijke terugkerend fenomeen.

>> Info & tickets <<

Zaterdag 7 mei: Freaky Dancing

Freaky Dancing is een gloednieuwe organisatie in Utrecht, die zich laat inspireren door het verleden om voet aan de grond te krijgen in de toekomst. Op 7 mei organiseert Freaky Dancing zijn eerste clubnacht met onder andere PVA, Elena Colombi en Zohar.

>> Info & tickets <<

Zondag 8 mei: Mirage

EKKO presenteert een gloednieuwe dansavond: Mirage. Een duizelingwekkende duik in techno met aandacht voor diepere klanken en vloeiende, hypnotiserende sferen die de grenzen tussen realiteit en illusie doen vervagen. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

>> Info & tickets <<

← Terug