De nacht is weer van ons - clubnachten in februari en maart

De nacht is weer van ons - clubnachten in februari en maart

Vrijdag 25 februari: Kion Worldwide

De gloednieuwe clubnacht Kion Worldwide is beïnvloed door nieuwe hypes, vibes en genres. Future beats, hiphop, R&B, soul, funk, UKG en baile: het komt allemaal voorbij tijdens een nacht die ook inspiratie uit Japanse cultuur haalt. Genre-bending future vibes alom op de eerste Kion Worldwide!

>> Info & tickets <<

Zondag 27 februari: Alberta Balsam (live) + Bouman (live)

Even toegankelijk als avontuurlijk beweegt Alberta Balsam zich net buiten Aphex Twin-universum. Haar eigentijdse, dromerige twist op de IDM-sound van de Ierse pionier gooit steeds meer hoge ogen in Nederland en omstreken. Support: Bouman - Utrechtse muzikant, producer en labelbaas met imponerende sci-fi-electro liveshow.

>> Info & tickets <<

Vrijdag 4 maart: Perfect Indie Disco met DJ St. Paul

Eindelijk weer de beste indie, pop, electro en soul met een verantwoord randje van DJ St. Paul. De CDJ’s knipperen weer, de lichten mogen weer uit en Paul komt ons weer verblijden en verrassen met de beste dwarsdoorsnede van all things independent. Van Altin Gün tot The War On Drugs, van Tyler, The Creator tot Caroline Polachek - Perfect Indie Disco is weer aan!

>> Info & tickets <<

Zaterdag 5 maart: Birdcage

Fly free! Birdcage brengt haar kleuren weer terug in het Utrechtse nachtleven met een extra lange eerste danssessie in EKKO sinds lang, lang geleden. Vanaf 22:00 dompel je onder in een nacht vol verrassingen, waarbij de muziek ook visueel rijkelijk wordt ingekleurd. Met op de line-up: Seja, Ma'rifa, Rochelle Dietz, Oozin', Cosmic Force, Euphonics en Raunchy.

>> Info & tickets <<

Vrijdag 11 maart: Coloray (live) + Sansouni en Intercept Label Night

DJ, producer, grafisch ontwerp: Raynor de Groot is het allemaal. De Tilburgse creatieveling brengt al zijn talenten samen als Coloray, waar dance, industriële klanken en new wave samenkomen. Na afloop van de liveshow nemen Coloray en andere Intercept-dj’s plaats achter de decks om je te doen dansen en inspireren tijdens deze labelnacht.

>> Info & tickets <<

Zaterdag 12 maart: La Casette

La Cassette is terug, en hoe! Je favoriete hiphop-get down van The Big U is er op 12 maart weer om EKKO af te breken. Zoals altijd brengt La Cassette de next best rappers op het podium, gemixed met de beste hiphop-dj's van Nederland, met vlagen funk en future sounds. Kom met je squad, breng je gang. We see you at La Cassette!

>> Info & tickets <<

Zaterdag 19 maart: Bottega All Night Long

Domstad Italo Squad zou in maart 2020 voor de derde keer de Bottega openen, maar we weten allemaal hoe dat is gelopen. Ditmaal volgt de grote revanche, met een extra speciale heropeningseditie van een intieme nacht vol lokale en (inter)nationale dj's. De hoofdrol van vanavond is weggelegd voor de soundtrack die de jaren '70 en '80 kenmerkt: disco. Benvenuto a tutti: hier is Bottega. All night long.

>> Info & tickets <<

Zaterdag 26 maart: Queer in Wonderland

Eindelijk een nieuwe editie van Queer in Wonderland! Wees erbij voor een avond vol gedans, geknuffel, nieuwe vrienden en oude bekenden, en flink wat extra glitters.

>> Info & tickets <<

← Terug