Residentie #2 - Jameszoo & Niels Broos

Wat nou als je twee artiesten die een bijzondere kijk op muziek delen en in EKKO zouden kunnen spelen of hebben gespeeld, drie dagen bij elkaar zet in onze zaal, die voor de gelegenheid is veranderd in een opnamestudio? Magic happens, zo blijkt. Want al deze unlikely duos kwamen met de meest bijzondere, maffe, coole, harde, opzwepende, verbijsterende tracks aanzetten. Jameszoo en Niels Broos brengen die laatstgenoemde bijvoeglijke naamwoorden in de praktijk met de track Buurman, die zij uitbrachten onder de noemer rolrolrol. Het nummer is eerst exclusief uitgebracht via Bandcamp en komt later ook uit op andere streamingplatforms.

⌲ Klik hier om Buurman van rolrolrol te beluisteren

Residentieproject
Vanaf donderdag 18 november releasen we iedere week een track en mini-docu uit ons residentieproject. De komende weken hoor je hoe de samenwerking tussen Broos, Gita Buhari & Fabrik, Mucky & Raven Artson en Rats on Rafts & Palmbomen klinkt. Eerder deelden we al de twee singles van Robin KesterKaap, hier te beluisteren.

Vinyl
De vijf singles worden uiteindelijk verzameld op een compilatie-vinyl, met begin 2022 als verwachte releasedatum. Hierover later meer.

← Terug