Residentie #4 - Mucky & Raven Artson

I'm The One
Producer Mucky (bekend van o.a. Sevdaliza) zat in een hip-hop bubbel en dacht bijna niet meer in instrumentarium en producties die ook buiten het genre zouden passen. Totdat artiest Raven Artson hem benaderde vanwege zijn sublieme productiewerk: het dwong Mucky om outside the box te denken, Ravens beats vanaf drums verder uit te werken, aan de slag te gaan met ander akoestisch instrumentarium en zijn elektronische skillset op het eindresultaat los te laten. De hoogst productieve synergie van de twee muzikale werelden leverde maar liefst tien(!) tracks op, waarvan I’m The One de uiteindelijke single is geworden.

⌲ Klik hier om I’m The One van Raven Artson & Mucky te beluisteren.

Residentieproject
Vanaf donderdag 18 november releasen we iedere week een track en mini-docu uit ons residentieproject. Volgende week hoor je hoe de samenwerking tussen Rats on Rafts & Palmbomen klinkt. Eerder deelden we al de twee singles van Robin Kester & Kaap, de track van Niels Broos en Jameszoo (als rolrolrol) en Anger van Gita Buhari & Fabrik. Deze zijn hier te beluisteren, hier en hiero!

Vinyl
De singles worden uiteindelijk verzameld op een compilatie-vinyl, met begin 2022 als verwachte releasedatum. Hierover later meer.

← Terug