Toen we dansten

Toen we dansten

Wanneer de eerste track wordt aangezet, is het nog licht. Een opzwepende beat stroomt uit de speakermuur en botst heen en weer tegen de muren van de Nijverheid. Een voorzichtig bewegen, wiegen, wiebelen, om ons heen kijken. Het is lang geleden dat we dansten.

Toen we dansten

Het schemert intussen, we geven ons over. Aan de muzikale trillingen, aan de warme rillingen. Een onuitspreekbare energie. Elkaar in de ogen aankijken, weten dat dit is hoe het is om - bijna helemaal - zó samen te zijn. Anderen zij aan zij op bankjes, zij het in duo’s, nippend aan hun biertje. Het is nu alweer zo lang geleden, dat we dansten.

Toen we dansten

In de beweging. Tussen de tranen op haar wangen, die van geluk. In het samenkomen. In de blikken naar elkaar. In de bas, in de beat. Onder elkaar. In de verbinding. Tussen onze oren. In de herinnering aan hoe dit ook alweer was.

In september 2020 organiseerden we een bijzondere en besloten medewerkersrave voor EKKO’ers, in de Haventuin. We probeerden deze te vangen in beelden en gedachten. Wil jij hem thuis ook een klein beetje ervaren? De soundtrack van dit feestje klonk ongeveer zo:

← Terug